Volănaşe, vintage sau decupaje sunt tendinţele verii în materie de costume de baie

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Stilul vintage este la modă atunci când se cumpără un costum de baie
Stilul vintage este la modă atunci când se cumpără un costum de baie

Obişnuite ca fiecare sezon să-şi pună amprenta în materie de modă, hunedorencele care vor să  iasă în evidenţă şi în această vară  sunt la curent cu noile tendinţe. Volănaşe, vintage sau decupaje, toate reprezintă un “must have” pentru femeile care vor să întoarcă privirile la ştrand.

Articolele de îmbrăcăminte vaporoase şi multicolore au inundat magazinele din Deva. Nu e vorba doar de rochiţe, fuste şi bluze, ci chiar şi de costume de baie. În momentul în care apare şi unul sau două volănaşe, scopul este atins.  Fie că e vorba de slip, fie de sutien, costumele de baie în această notă sunt la mare căutare la ora actuală.  În plus, un sutien cu volane face ca sânii să pară mai mari.
 
Stilul vintage este şi el la putere.  Printurile cu buline şi slipul cu talie înaltă, tip boxeri, reprezintă, de asemenea, o alegere potrivită. În cazul în care sunteţi adepta unui costum de baie întreg, puteţi opta pentru cel cu bretele de după gât.
 
“De obicei, clientele mă întreabă înainte de a achiziţiona un produs sau altul. Îmi cer sfatul în funcţie de ce se cere cel mai mult pe piaţă. Cel mai potrivit este însă să-ţi cumperi un costum de baie care să te reprezinte şi în care să te simţi bine, nu jenată de felul în care arăţi”, a spus Andrea Zariu, o vânzătoare din Deva.

Vara aceasta, nici decupajele nu sunt de evitat. Fie că e vorba de un decupaj în dreptul inimii, fie de unul gen gaura cheii, liniile corpului şi feminitatea pot fi astfel uşor evidenţiate.

“Chiar trebuie să-mi cumpăr un alt costum de baie. Cel de anul trecut e mult prea simplu. Are două piese, ambele într-o singură culoare. Vara aceasta cred că voi merge pe ceva înflorat şi plin de viaţă”, a adăugat Mirela Coşeru, o tânără în vârstă de 27 de ani.

Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite