Vizitele la Penitenciarul de Maximă Siguranţă Bârcea Mare se pot programa prin e-mail

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Administraţia Penitenciarului Bârcea Mare vine în ajutorul celor care vor să-şi viziteze rudele aflate în detenţie facilitându-le modul în care îşi pot programa vizitele.

Dacă până acum, cei care doreau să-şi viziteze rudele aflate în închisoare erau obligaţi să se prezinte la poarta Penitenciarului, programările fiind făcute în ordine alfabetică, acum acest lucru se poate rezolva printr-un simplu click. “Programările vizitelor se pot face printr-un e-mail sau telefonic în timpul programului de lucru al Penitenciarului. În cazul în care nu sunt îndeplinite anumite aspecte legate de solicitare, se comunică solicitantului în termen de 24 ore posibilităţile legale şi modul de realizare a acestora, prin acelaşi mijloc prin care a fost solicitată programarea”, a declarat Gabriel Vesa, purtător de cuvânt în cadrul Penitenciarului Bârcea Mare.

Pe timpul executării pedepsei cu închisoarea, persoanele private de libertate au dreptul la vizită şi pachet cu alimente de la membrii de familie sau diferite persoane care au, potrivit legii, dreptul de a le vizita.


Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite