Hunedoara: Violenţă extremă: Un hunedorean a fost arestat după ce a înjunghiat două persoane

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Hunedoara: Violenţă extremă: Un hunedorean a fost arestat după ce a înjunghiat două persoane
Hunedoara: Violenţă extremă: Un hunedorean a fost arestat după ce a înjunghiat două persoane

Una din victime a fost transportată în stare critică la spitalul din Deva, unde medicii au reuşit să îi salveze viaţa.

Citeşte şi:
Hunedoara: Înjunghiat în piept de o femeie

Hunedoara: Sentinţă definitivă pentru ucigaşul emo

Un bărbat, în vârstă de 59 de ani din Hunedoara, a fost arestat vineri după-amiază după ce a înjunghiat doi hunedoreni şi a lovit cu o sticlă în faţă o femeie. Incidentul s-a petrecut cu o seară în urmă pe terasa unui bar din localitate. Scandalul a început  de la unele neînţelegeri între cei patru egate de nişte datorii rămase neachitate.
 
Au primit mai multe lovituri de cuţit
Martorii care au asistat la incident povestesc că la un moment dat, agresorul a scos un cuţit şi l-a înjunghiat pe unul dntre cei cu care s-a certat, de mai multe ori în piept şi în stomac. În apărarea victimei a sărit celălalt bărbat, dar s-a trezit cu cuţitul înfipt adânc în umăr.

Cercetat pentru vătămare corporală gravă

Cuţitarul a lovit-o şi pe femeia care a asistat la ceartă, cu o sticlă în faţă. Apoi a plecat, nu înainte de a mai sparge o sticlă în capul celuilalt rănit. Primul înjunghiat, aflat în stare critică, fusese lăsat să zacă într-o baltă de sânge. El a fost transportat cu o ambulanţă la Spitalul Judeţean din Deva, unde a fost supus unor intervenţii chirurgicale. Celelalte două victime au primit îngrijiri numai la unitatea medicală din Hunedoara.  
Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Hunedoara, hunedoreanul este cercetat pentru vătămare corporală gravă.  

Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite