Violatorii unei tinere de 20 de ani au fost trimişi din nou după gratii, de magistraţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Magistraţii Tribunalului Hunedoara au respins cererile de eliberare formulate de Marius Alexandrache şi Giani Prian, ambii în vârstă de 25 de ani, arestaţi la sfârşitul lunii ianuarie, pentru că au bătut şi au violat o tânără, pe care au ademenit-o în apartamentul unuia dintre ei.

Instanţa Tribunalului Hunedoara nu s-a lăsat înduplecată în faţa solicitărilor celor doi tineri din Vulcan, acuzaţi de viol. Marius Alexandrache şi Giani Prian au cerut magistraţilor să fie cercetaţi în stare de libertate, la aproximativ două luni şi jumătate după ce au fost reţinuţi pentru agresarea sexual a unei femei de 20 de ani, pe care au bătut-o şi au violat-o în apartamentul unuia dintre ei.

“Instanţa a respins recursurile celor doi, la soluţia de menţinere a stării de arest preventiv dată de Judecătoria Petroşani”, a precizat Ildiko Glăman, purtătorul de cuvânt al Tribunalului Hunedoara.

A fost ademenită şi bătută

Potrivit poliţiştilor, la sfârşitul lunii ianuarie, victima a fost ademenită în locuinţa unuia dintre agresori, pe care îl cunoscuse cu câteva zile în urmă, a fost lovită cu un făcăleţ în cap şi a fost abuzată sexual.

Tânăra agresată sexual, care îl cunoştea pe Giani Prian doar de câteva zile, a fost chemată de acesta în apartament, pe motiv că are nevoie de o bluză mai groasă ca să poată ieşi în oraş.

O tânără a fost violată în grup, în apartamentul unui bărbat pe care îl cunoscuse de câteva zile

Spaniol capturat după şase ani în care a fost căutat de Interpol pentru coruperea sexuală a unei minore

“În locuinţă, femeia era aşteptată de un alt bărbat, care a lovit-o cu un făcăleţ în cap. Apoi cei doi s-au năpustit asupra ei cu pumnii şi au violat-o”, a precizat inspectorul Bogdan Niţu, purtătorul de cuvânt al IPJ Hunedoara. După ce a fost violată, hunedoreanca a fost expediată acasă, fiind ameninţată că dacă va depune plângere la Poliţie împotriva celor trei va fi ucisă. În ciuda ameninţărilor, apropiaţii tinerei au sesizat poliţia, iar agresorii, care aveau antecedente penale, au fost reţinuţi şi arestaţi.

În faţa instanţei, cei doi nu şi-au recunoscut fapta, iar unul dintre ei a spus că dacă nu va fi eliberat ar putea avea probleme cu prietena lui, cu care are o relaţie stabilă şi care nu îl crede în stare de a fi un violator.

Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite