Vicepreşedintele Judecătoriei Petroşani a fost reţinut de procurorii anticorupţie de la Alba

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Judecătorul Valentin Popescu, vicepreşedinte al Judecătoriei Petroşani, a fost reţinut pentru 24 de ore de procurorii DNA- Alba Iulia, pentru o preupusă infracţiune de luare de mită.

Alături de Valentin Popescu a mai fost reţinut şi un alt bărbat pentru dare de mită. Cei doi au fost săltaţi de către procurorii Direcţiei Naţionale Anticorpuţie-Alba Iulia, mari seara, judecătorul fiind luat chiar de la la locul de muncă.

Purtătorul de cuvânt al Judecătoriei Petroşani, judecătorul Victor Cherciu a confirmat în acestă dimineaţă reţinerea lui Popescu, precizând că nu poate oferi amănunte deoarece nu a primit nimic oficial de la DNA, privind motivul reţinerii şi învinuirile ce i se aduc colegului său.

Procurorii DNA Alba Iulia au solicitat în acestă dimineaţă arestarea preventivă a vicepreşedintelui Judecătoriei Petroşani, iar cererea procurorilor anicorupţie se află în dezbatere la Curtea de Apel Alba Iulia. În urmă cu circa două săptămăni o altă avocată din Valea Jiului a fost arestată de procurorii DNA Alba Iulia, pentru trafic de influenţă şi trimisă în judecată zilele trecute.

Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite