Vezi aici programul de evaluare a hunedorenilor cu handicap din Valea Jiului

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto: Arhivă Adevărul
Foto: Arhivă Adevărul

Direcţia de Asistenţă Socială  trimite medici specialişti şi în această lună în Petroşani, pentru ca persoanele cu handicap din Valea Jiului să fie evaluate. Astfel, cei cu probleme de sănătate nu vor mai fi nevoiţi să vină în Deva pentru a-şi viza dosarele.

Medicii specialişti, singurii care pot aviza un dosar de handicap sau care pot prelungi perioada de obţinere a indemnizaţiei, au avut, până lunile trecute, birouri doar în Deva.

Acest lucru făcea ca bolnavii sau aparţinatorii acestora să vina de la zeci de kilometri distanţă şi să-şi aştepte rândul, în funcţie de numărul de pe bonul de ordine.


Zilnic, aproape 200 de hunedoreni se adunau din diverse colţuri ale judeţului pe holurile serviciului de evaluare a persoanelor cu handicap din Deva.

Având în vedere solicitările persoanelor cu handicap (copii şi adulţi) care au domiciliul în Valea Jiului, am luat măsura ca şi în această lună specialiştii din cadrul Serviciilor de Evaluare Complexă să efectueze deplasări în zonă”, a declarat Viorica Popescu, directorul . D.G.A.S.P.C. Hunedoara.

VEZI AICI PROGRAMUL DE EVALUARE PENTRU LUNA IUNIE!

Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite