Vezi AICI la ce liceu ai fost admis: o elevă din municipiul Petroşani a rămas nerepartizată

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Adolescenta nu a intrat la niciun liceu din judeţ pentru că a completat prea puţine opţiuni în fişa de înscriere, opţiuni nerealiste cu media sa de admitere. Tânăra mai are însă o şansă, întrucât poate participa la cea de a doua etapă de admitere în învăţământul liceal, perioada 5-23 iulie.

La nivelul judeţului Hunedoara, la admiterea în clasa a IX s-au înscris 4.187 de elevi. Din totalul acestora, 3.883 au participat la repartizarea computerizată, iar restul au dat examen la liceele cu profil educaţional sau au ales să meargă în alte judeţe din ţară. Nu s-a înregistrat niciun copil care să intre în clasa IX cu media 10. Cea mai mare notă a fost 9.98 şi aparţine unei eleve de la Colegiul Naţional de Informatică  "Traian Lalescu" din municipiul Hunedoara.

Vezi AICI la ce liceu din judeţul nostru ai fost repartizat!

Pentru anul şcolar 2010-2011, Inspectoratul Şcolar Judeţean Hunedoara a pus la dispoziţia celor interesaţi 4.560 de locuri, din care 467 au rămas neocupate.

Vezi AICI în ce licee hunedorene mai există locuri libere!

În ceea ce priveşte situaţia celor 39 de şcolari veniţi din alte zone ale ţării să se înscrie la liceele din Hunedoara, aceştia au fost cu toţii admişi.

Vezi AICI la ce liceu ai fost admis, în cazul în care eşti din alt judeţ!

Elevii care au fost repartizaţi în licee în care nu ar fi dorit să ajungă, pot solicita să fie redistribuţi. Cererile de redistribuire vor fi rezolvate în funcţie de situaţia locurilor libere şi în funcţia de media de admitere a candidaţilor.

Vezi AICI clasamentul liceelor hunedorene după ultima medie de intrare (pe specializări)!

Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite