Vip-urile hunedorene au renunţat la ieşirile în public şi vor întâmpina Anul Nou cu rudele

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mariana Deac va face Revelionul la Arad.
Mariana Deac va face Revelionul la Arad.

Vedetele judeţului Hunedoara petrec Revelionul în familie. Pentru Marieta Ilcu, Liliana Cosma şi Mariana Deac, hunedorence cu renume, cel mai important lucru pentru anul 2011 este sănătatea.  

Acasă sau cu prietenii. Acestea sunt cel mai des întâlnite opţiuni de petrecere printre vip-urile din judeţul Hunedoara. Artista de muzică populară Mariana Deac se va afla la Arad în noaptea dintre ani. Nu va susţine niciun spectacol folcloric, ci va trece în 2011 alături de prieteni.

Am foarte multe persoane drage acolo. Vom ieşi puţin la un local, apoi ne vom retrage acasă la una dintre ele”, a declarat, în această dimineaţă, Mariana Deac. Cântăreaţa a adăugat că în anul care vine cel mai mult îşi doreşte să aibă sănătate şi înţelepciune, întrucât “celelalte vin după acestea două”.

Acelaşi lucru este valabil şi pentru Marieta Ilcu, campioană mondială la atletism. În weekend, aceasta va sta cu familia. “Pentru orice lucru care mi s-a îndeplinit anul acesta a trebuit să muncesc foarte mult. Nu toate dorinţele din 2010 au devenit însă realitate. Tocmai de aceea sper ca anul viitor să fie mai bun”, a precizat Ilcu.
 
Revelion la botez
Romulus Gabor, singurul fotbalist român care a obţinut „Gheata de bronz” şi „Balonul de aur”, pare a fi singurul care iasă din tipare. De Revelion va fi alături de un nou-născut. “Iniţial, am vrut să petrec noaptea dintre ani la un resturant din Deva. Am fost însă invitat la un botez de nişte rude. Nu aveam cum să le refuz”, a spus Gabor.



La fel ca şi anul trecut, voi întâmpina Anul Nou în familie” – Marieta Ilcu, campioană mondială la atletism

Marieta Ilcu



Prima zi din 2011 mă va prinde la o petrecere de botez, undeva la ţară” – Romulus Gabor, fotbalist

Romulus Gabor



Dacă anul trecut am fost în cantonament, de data aceasta voi fi alături de familie” – Liliana Cosma, antrenorul anului la nivelul judeţului Hunedoara în ultimii patru ani

Lili Cosma
Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite