Hunedoara: „Monstrul” din Vălişoara a luat 12 ani de închisoare

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Pedeapsa primită de Gheorghe Resiga, violatorul unui copil de opt ani, se adaugă altor peste 20 de ani pe care acesta i-a petrecut deja la puşcărie.

Gheorghe Resiga, hunedoreanul care a violat în repetate rânduri un copil în vârstă de opt ani, a fost condamnat de instanţa Tribunalului Hunedoara la 12 ani de închisoare şi la plata a 10.000 de lei, drept daune morale către familia copilului molestat.

Şi-a petrecut viaţa după gratii

Magistraţii au respins cererea acestuia de a-i fi schimbată încadrarea juridică a faptei în cea de act sexual cu un minor, solicitare pe care Resiga şi-a motivat-o spunând că şi minorul pe care l-a violat ar fi vrut să fie abuzat. Cei 12 ani de puşcărie i se vor adăuga altor peste 20 de ani pe care bărbatul din Vălişoara i-a petrecut după gratii, el fiind condmanat şi pentru crimă. 

Viol şi perversiuni

Resiga a fost arestat în luna februarie după ce mama unui copil de opt ani l-a reclamat că i-a violat fiul, pe care apoi l-a supus şi la perversiuni sexuale. La acea oră a fost acuzat că a abuzat mai mulţi minori din sat, pe care îi ademenea într-o baracă părăsită.

Hunedoara



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite