Hunedoara: Vagoane incendiate în Gara Simeria

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Hunedoara: Vagoane incendiate în Gara Simeria
Hunedoara: Vagoane incendiate în Gara Simeria

Circulaţia trenurilor a fost oprită la Simeria, după ce mai multe vagoane de călători şi ale unei garnituri de marfă au luat foc.

Incendiul a izbucnit azi, după-amiază, în jurul orei 14:00, la o garnitură de tren personal, scoasă din uz, aflată în staţia feroviară Simeria, un loc unde mai mulţi oameni ai străzii şi-au făcut adăpost. Focul a cuprins patru vagoane de călători şi unul de marfă, garat pe o linie ferată învecinată. Mai multe echipaje de pompieri, de la Orăştie, Deva şi Hunedoara au intervenit timp de două ore pentru stingerea lui.

„Până în prezent, nu am stabilit împrejurările în care s-a produs incendiul, dar nu excludem ca acesta să fi fost provocat intenţionat. Vagoanele de călători care au ars erau casate, iar cele de marfă erau staţionate la intrarea în gară, fiind încărcate cu traverse de cale ferată”, a declarat pentru Adevărul de Seară, comisarul şef Vasile Hriţac de la Serviciul Transporturi Feroviare Hunedoara. Cauza incendiului nu a fost stabilită încă de angajaţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Hunedoara.

image
image
image

Trenuri oprite în gară
Două dintre vagoanele de călători aproape au fost făcute scrum. Nu s-au înregistrat victime.
Circulaţia trenurilor prin gara Simeria a fost blocată pentru o oră, după ce, pentru ca intervenţia echipajelor de pompieri să se desfăşoare în siguranţă, a fost scoasă din funcţiune alimentarea cu curent electric.

Hunedoara



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite