GALERIE FOTO - VIDEO: COCALAR DE HUNEDOARA: Tânărul din Orăştie arestat pentru furt se dă rapper pe Youtube

0
Publicat:
Ultima actualizare:

„Special pentru Lulu”, aşa începe videoclipul în care apare tânărul de 26 de ani din municipiul Orăştie, arestat în această dimineaţă pe o perioadă de 29 de zile pentru comiterea infracţiunii de furt calificat. Videoclipul postat pe YouTube îl prezintă pe Lulu alături de alţi doi prieteni, Luchian şi Sorin Rostaş, care-i dedică melodia pusă la punct de „băieţii de categorie grea”.

Clipul a fost filmat în oraş, imaginea unei clădiri dezafectate din Orăştie fiind punctul de plecare al înregistrării.

Citeşte şi:

A sustras un card, dar a fost prins pentru că a insistat să nimerească codul PIN

„Băieţii de categorie grea” prezintă viaţa din cartierele-fantomă ale oraşului, traiul de azi pe mâine şi barăcile insalubre, cu geamuri acoperite cu celofan, dar care sunt dotate cu antene TV. Tot în prim plan este adusă şi o bătaie cu bâte şi topoare între două clanuri din oraş

În acest peisaj, „băieţii de categoria grea” se antrenează la sala de forţă şi au maşină de lux.



Lulu din Orăştie a fost reţinut de poliţişti pe parcursul zilei de ieri, iar astăzi a fost arestat. Tânărul este acuzat că în noiembrie anul trecut a furat unui devean care se afla la serviciu mai multe documente, carduri bancare şi diferite sume de bani în lei şi valută, în valoare totală de 3.500 lei. În această dimineaţă magistraţii au emis pe numele său mandat de arestare preventivă pentru 29 de zile.

CLICK PE POZĂ PENTRU FOTOGALERIE!

image
Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite