Hunedoara: VIDEO Simulare de accident grav în centrul Devei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Hunedoara: VIDEO Simulare de accident grav în centrul Devei
Hunedoara: VIDEO Simulare de accident grav în centrul Devei

Forţe impresionante ale Poliţiei, SMURD-ului şi ale ISU au fost angrenate, astăzi, pentru a participa la o acţiune în care a fost simulat un accident rutier grav, soldat cu mai mulţi răniţi.

Citeşte şi:

FOTOGALERIE Patru maşini au fost implicate într-un accident grav pe drumul european Deva – Arad VIDEOI

Invitaţi speciali la acest exerciţiu au fost elevii din anii terminali ai şcolilor cu profil auto din judeţ. Scopul acestei simulări a fost de a atrage atenţia viitorilor şoferi la responsabilitatea pe care o au atunci când se vor afla la volanul maşinii.

Acţiunea a durat mai bine de o oră iar modul în care aceasta a fost coordonată a impresionat pe toţi cei prezenţi la “locul accidentului”. Pe toată durata evenimentului circulaţia rutieră între Piaţa Victotriei şi Piaţa Unirii din Deva a fost blocată.

Acţiune preventivă
„Autorităţile implicate în acţiune au dorit să explice publicului prezent procedurile complexe care se impun în astfel de situaţii şi modul în care trebuie să reacţionăm atunci când suntem implicaţi sau suntem martori ai unui accident rutier.

În afara intervenţiei propriu-zise, poliţiştii au organizat un stand unde au oferit devenilor pliante cu recomandări preventive şi informaţii privind modul de intervenţie al autorităţilor în cazul unui accident rutier”, a precizat subinspectorul Bogdan Niţu, de la inspectoratul de Poliţie al Judeţului Hunedoara.

Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite