Hunedoara: VIDEO Un şofer de Q7 a fost prins cu peste 160 de kilometri la oră pe „uliţa” satului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un hunedorean a fost surprins de radar conducând un Audi Q7 cu 160 de kilometri pe oră pe strada principală din satul Căstău.


Depăşirea vitezei legale este una din „bolile” şoferilor care circulă pe drumurile hunedorene.  În urma unei acţiuni de rutină având ca tematică „viteza la volan”,  poliţiştii de la Serviciul Poliţiei Rutiere Hunedoara au depistat în week-end „fenomene” îngrijorătoare. Unul se numeşte Ioan S., de 25 de ani, din Orăştie. El a fost surprins  de radar conducând un Audi Q7 pe strada principală din satul Căstău cu viteza de 160 de kilometri pe ora. „Isprava” a fost taxată de poliţişti cu suspendarea permisului de conducere şi cu o amendă de 450 de lei. La nici două minute după Q7, pe aceaşi şosea,  un  Opel a fost surprins cu 111 kilometri pe oră.

Viteza rămâne o "boală"
Din 175 de maşini verificate,  nu mai puţin de 116 şoferi au fost găsiţi  în culpă în tot judeţul. Au fost reţinute şase permise de conducere, dintre care trei pentru depăşirea vitezei legale. Valoarea totală a amenzilor aplicate s-a ridicat la 14.160 de lei.

Citiţi şi,

Radarul l-a surprins conducând cu 207 kilometri pe oră la Sarmizegetusa

Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite