Hunedoara: VIDEO Zilele Castelului - Festivalul medieval continuă la Hunedoara

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Astăzi, turiştii care ajung la Castelul Corvinilor pot vedea parade, dar şi filme horror, iar pe scena din curtea interioară a castelului va cânta trupa rock „Celelalte cuvinte”.

Citeşte şi:

Hunedoara : VIDEO Zilele Castelului – Hunedorenii s-au înghesuit să îl vadă pe “Dracula”

Hunedoara: Locuri pentru „draculişti” la festival


Hunedoara: Templierii s-au dus la Castelul Corvinilor

Festivalul „S.O.S. Castelul - Zilele Castelului - Dracula Nights” continuă astăzi la Hunedoara cu dansuri medievale, lupte cavalereşti, susţinute de ordinele cavalerilor din Târgu-Mureş, Mediaş şi Hunedoara, recitaluri rock de tulnice şi cimpoaie, animaţie cu foc şi pe catalige. De asemenea, tot astăzi, de la ora 18, pe traseul Bulevardul Corvin-Casa de Cultură-Centrul Vechi-Castelul Corvinilor va avea loc o paradă medievală, la care vor participa cavaleri, domniţe, scutieri şi paji, cimpoieri, tulnicari şi timpanişti, trupa de animaţie cu foc Shadows, din Timişoara şi va avea loc un turnir cu cascadori.

Castelul Corvinilor sub asediu
Cu începere de la ora 19 ordinele de cavaleri vor susţine o reconstituire a asediului Castelului Corvinilor, iar la ora 21.30 trupa „Celelalte cuvinte” va susţine un concert rock. Pasionaţii de filme horror vor putea urmări filmul „Ruinele”, în curtea interioară a Castelului, la ora 22.45.

Video: Muzica şi dansurile medievale au fost una dintre atracţiile festivalului de la Hunedoara.

Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite