Hunedoara: VIDEO Autorul jafului armat de la benizinărie a fost prins în patul unei prostituate

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Hunedoara: VIDEO Autorul jafului armat de la benizinărie a fost prins în patul unei prostituate
Hunedoara: VIDEO Autorul jafului armat de la benizinărie a fost prins în patul unei prostituate

Dat în urmărire generală în urmă cu o săptămână după ce a jefuit, ajutat de sabie, o benzinărie din Dobra, Valerian Strian a fost reţinut astăzi, la un motel de pe centura municipiului Deva, unde se afla în compania unei prostitiuate.

Citeşte şi:

Hunedoara: Autorul jafului armat – interlopul care a terorizat o comună întreagă

Bărbatul a recunoscut că este autorul jafului armat. A găsit ca scuză pentru fapta lui sărăcia şi „sistemul ticăloşit”, în care nu a fost tratat ca un om normal la ieşirea din închisoare. „Sunt un „paria” al acestei societăţi, care nu am dreptul măcar nici la un consult medical”, s-a plâns el, din duba Poliţiei.

A cheltuit cea mai mare parte din pradă
„Din suma de 15.000 de lei pe care a sustras-o din benzinărie, am reuşit să recuperăm 4.000 de lei şi 400 de euro, bani pe care îi mai avea asupra lui. El ne-a declarat că şi-a confecţionat singur sabia de care s-a ajutat la comiterea tâlhăriei, iar apoi a aruncat-o în râul Mureş ”, a declarat subinspectorul Bogdan Niţu, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Hunedoara.

În urmă cu aproximativ o săptămână, bărbatul a intrat într-o benzinărie din localitatea hunedoreană Dobra, a ameninţat-o pe casieră cu o sabie şi a luat 15.000 de lei din casierie, sumă provenită din încasări. A fugit apoi cu banii, dar a fost surprins de camerele video din incinta stabilimentului. Ulterior, Valerian Strian a fost dat în urmărire generală, pe numele lui fiind emis un mandat de arestare preventivă în lipsă. Autorul jafului armat şi-a petrecut o mare parte din ultimii zece ani la închisoare, pentru furturi, distrugere şi acte de violenţă.

Video: Valerian Strian dă vina pe "sistem" pentru jaful comis.

Get the Flash Player to see this player.

url=/editor_files/Flash/ANUL 2009/august/video.flv width=400 height=300 loop=false play=false downloadable=false fullscreen=true displayNavigation=true displayDigits=true align=left dispPlaylist=none playlistThumbs=false

Hunedoara



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite