Utilaj de deszăpezire implicat într-un accident mortal cu o betonieră în apropiere de Deva

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Circulaţia a fost blocată în zona accidentului.
Circulaţia a fost blocată în zona accidentului.

Un bărbat şi-a pierdut viaţa strivit de un utilaj Iveco, implicat într-o acţiune de deszăpezire pe şoseaua care leagă municipiul Deva de Brad. Pompierii şi un echipaj al Descarcerării intervin la faţa locului, în condiţii meteorologice grele.

Accidentul s-a produs în cursul acestei seri la Săliştioara, în apropiere de municipiul Deva, spre Brad. „Din primele informaţii pe care le avem de la membrii echipelor de intervenţie aflaţi la faţa locului, se pare că un pieton a decedat, prins sub roţile utilajului de desăpezire”, a precizat locotenentul Anemona Doda, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Hunedoara.  


Potrivit Adrianei Voina, de la Inspectoratul de Poliţie Hunedoara, în accident au fost implicate autocamionul şi o betonieră, iar în zonă circulaţia a fost blocată, până la finalizarea cercetărilor de la faţa locului.
Un echipaj al Descarcerării a intervenit pentru a-l scoare pe unul dintre şoferi dintre fiarele maşinii.Intervenţia paramedicilor a fost îngreunată de condiţiile meteorologice de iarnă.

Vom reveni cu amănunte.
 

Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite