Unde te poţi distra în cea de a doua zi de Crăciun dacă locuieşti în Deva sau Hunedoara

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Hunedorenii sunt aşteptaţi să continuie petrecerea de Crăciun.
Hunedorenii sunt aşteptaţi să continuie petrecerea de Crăciun.

Hunedorenii sunt aşteptaţi, astăzi, să continuie petrecerea de Crăciun. Fie că sunteţi fani ai cluburilor, fie că preferaţi muzica populară, opţiuni sunt pentru toate gusturile.

Animatoare, free cocktails şi promo drinks-shot-uri, acestea sunt tentaţiile cu care reprezentanţii clubului Bobo din oraşul de la poalele Cetăţii îşi îmbie clienţii în această seară. 

Mercurul din termometre se anunţă a fi ridicat la cote înalte, întrucât atmosfera de sărbătoare va fi asigurată de animatoare venite direct din Timişoara, mai precis din clubul Heaven, care se vor undui atât pe house, cât şi pe ritmuri retro.

Pentru a nu se simţi lezate, toate doamnele şi domnişoarele din judeţ care vor merge în Bobo  vor beneficia de intrare gratuită şi de un cocktail din partea casei. Petrecerea se va desfăşura sub motto-ul „Christmas Weekend”.

Xmas after party
Tot în municipiul Deva, de data aceasta în clubul Shidi, distracţia va fi recunoscută după logo-ul „Xmas after party”. Show-ul va avea drept punct culminant barul. Pe lângă animatoare, shot-uri şi băutură gratis, din meniu nu vor lipsi surprizele. Regia va fi semnată de DJ Radoo. Biletul de intrare costă 10 lei, bani care includ şi o sticlă de Tequila Sunrise.


Dacă nu vă încântă niciuna dintre ofertele de mai sus şi vreţi ceva mai tradiţional, Puiu Codreanu vă aşteaptă în localitatea Brănişca. Începând cu ora 20.00, acesta va cânta alături de formaţia Codruţ.

Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite