Un taximetrist din Valea Jiului a fost înjunghiat cu un briceag de un client

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un bărbat în vârstă de 43 de ani, din orașul Petrila, a ajuns la spital cu o ,,plagă înjunghiată paracervical dreapta posterior” după ce a fost înjunghiat de un tânăr de 18 ani. Primul este taximetrist și se afla în timpul serviciului, iar cel de-al doilea un client. Agresiunea s-a petrecut în fața unui hotel din municipiul Petroșani.

Totul s-a întâmplat aproape de miezul nopții, polițiștii fiind sesizați printr-un apel la 112.

Echipajul care s-a deplasat la fața locului l-a găsit pe agresor împreună cu un amic, ambii clienți ai taximetristului înjunghiat.

,,În urma verificărilor efectuate s-a stabilit faptul că cei doi s-au deplasat cu un taxi în zona hotelului, iar la coborâre unul dintre ei l-a înjunghiat pe taximetrist cu un cuțit tip briceag ce îl avea asupra sa, fără a avea un motiv evident”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Hunedoara, Bogdan Nițu.

Victima a fost transportată la Spitalul de Urgenţă Petroșani, unde i-au fost acordate îngrijiri medicale și a fost diagnosticat cu ,,plagă înjunghiată paracervical dreapta posterior: afirmativ agresiune”, fiind în afara oricărui pericol.

,,În cauză a fost întocmit dosar penal pentru port ilegal al cuțitului, urmând ca în funcție de zilele de îngrijiri medicale care îi vor fi acordate victimei să se facă încadrarea juridică a faptei și luarea măsurilor legale în consecință”, a adăugat Bogdan Nițu.

Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite