Un tânăr şi-a pierdut dreptul de a-şi conduce Peugeot-ul după ce a urcat beat mort la volan

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Poliţiştii i-au suspendat tânărului permisul de conducere
Poliţiştii i-au suspendat tânărului permisul de conducere

Bărbatul de 25 de ani a fost depistat azi-noapte în trafic, pe Calea Zarandului din municipiul Deva. În urma testării cu aparatul etilotest, poliţiştii au stabilit că avea o alcoolemie de 1,10mg/l în aerul expirat.

În urma celor întâmplate, conducătorul auto, originar din comuna Eftimie Murgu, judeţul Caraş-Severin, a fost condus de poliţişti la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Deva. ,,S-au recoltat probe biologice de sânge în vederea stabilirii exacte a alcoolemiei. De asemenea, în cauză s-a întocmit dosar penal şi a fost reţinut permisul de conducere al tânărului”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie, subinspector Bogdan Niţu.

A intrat în stâlpul de iluminat

Evenimentele rutiere nu au lipsit nici din municipiul Hunedoara. Un conducător auto din comuna Sântămăria Orlea a intrat, aseară, cu maşina într-un stâlp de alimentare cu energie electrică. Şoferul nu a adaptat viteza într-o curbă la stânga, a derapat şi a pierdut controlul volanului. În urma impactului, hunedoreanul a fost grav accidentat.

Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite