Un tânăr din Petroşani a fost spitalizat după ce a fumat „etnobotanice”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bărbatul susţine că plantele etnobotanice i-au făcut rău.
Bărbatul susţine că plantele etnobotanice i-au făcut rău.

Un bărbat din Petroşani, în vârstă de 29 de ani, a fost internat la spitalul din localitate, după ce luni seara i s-a făcut rău, pentru că a fumat împreună cu un amic o ţigară achiziţionată de la un magazin de produse etnobotanice.

Potrivit poliţiştilor, bărbatul nu a putut preciza ce substanţă halucinogenă a consumat. El le-a declarat medicilor că s-a întâlnit cu un prieten care i-a recomandat să fumeze împreună o ţigară pe care acesta din urmă ar fi cumpărat-o de la un magazin cu produse etnobotanice din Petroşani. După ce au tras câteva fumuri, cei doi s-au despărţit, iar tânărul, în vârstă de 29 de ani, a început să se simtă rău. A ajuns la Secţia de Urgenţe a Spitalului din Petroşani, unde medicii i-au pus diagnosticul „consum de substanţe halucinogene”.
„Tânărului i s-au recoltat probe biologice, care vor fi analizate pentru a se stabilinatura substanţelor ingerate şi dacă acestea sunt interzise la consum sau deţinere”, a precizat subinspectorul Bogdan Niţu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Hunedoara.

Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite