Un tânăr de 21 de ani a fost reţinut după ce a lăsat fără bani şi acte o pensionară din Deva

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Femeia de 63 de ani se afla pe strada Mărăşti când un bărbat necunoscut i-a smuls din mână, în fugă, plasa în care avea suma de 150 de lei şi actele personale. Pe baza semnalmentelor furnizate de victimă, poliţiştii au reuşit să-l prindă pe infractor în aproximativ o oră.

Florin B., a fost reţinut pe baza unei ordonanţe pentru 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentat instanţei cu propunere de arestare preventivă pentru comiterea infracţiunii de tâlhărie.

Deveanul nu se află la prima sa fărădelege. În august 2009, a comis o faptă asemănătoare pe Calea Zarandului, însă în încercarea de a fugi de la locul faptei nu s-a asigurat la traversarea DN7 şi a fost accidentat de un şofer care circula regulamentar.

Exceptând tâlhăria comisă ieri, Florin B. este cercetat de procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Deva pentru alte patru  fapte similare, comise în perioada 2009-2010.

UPDATE, ORA 15.30
Judecătoria Deva a decis, în cursul acestei zile, ca suspectul să fie cercetat în stare de libertate, având însă interdicţie de a părăsi localitatea.

Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite