Un tânăr băut a fugit de la locul accidentului după ce a intrat cu autoutilitara într-o maşină

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un şofer în vârstă de 28 de ani, din comuna Lăpugiu, s-a ales cu dosar penal după ce a acroşat un autoturism parcat în faţa unui imobil de pe raza localităţii. Conştient de avaria produsă, conducătorul auto a dat bir cu fugiţii.

Accidentul a avut loc ieri, pe DJ 680 B, iar tânărul şofer a fost identificat în scurt timp.

În urma testării cu aparatul alcoolscop s-a constatat că acesta avea o concentraţie de 0,82 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Circulaţia rutieră a fost pusă în pericol şi de alţi doi conducători auto din Deva, respectiv localitatea Sântandrei. Aceştia au fost prinşi în trafic cu o concentraţie de 0,58 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Toţi cei trei conducători auto au fost conduşi la Spitalul Judeţean Hunedoara-Deva, unde li s-au recoltat probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei, pe numele lor fiind întocmite dosare de cercetare penală pentru conducerea unui autovehicul pe drumurile publice având o concentraţie alcoolică peste limita legal admisă”, a declarat Adriana Voina din cadrul biroului de presă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Hunedoara.

Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite