Un pieton a vrut să ajute un mopedist lovit de o maşină şi a ajuns el însuşi victimă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto: Arhivă Adevărul
Foto: Arhivă Adevărul

Mopedistul, un tânăr de 25 de ani, nu s-a asigurat la schimbarea direcţiei de mers şi a ajuns la pământ. Un trecător a văzut cele întâmplate şi a vrut să-l ajute pe rănit. A traversat strada prin loc nepermis şi a fost la rândul lui lovit de o maşină.

Accidentele au avut loc în urmă cu câteva ore, pe bulevardul 22 Decembrie din Deva. Tânărul se îndrepta spre Piaţa Arras, pe banda I de mers. Când a ajuns la intersecţia cu strada Pietroasa a făcut stânga fără să se asigure şi a fost lovit de un autoturism care circula regulamentar. În urma impactului, mopedistul s-a ales cu multiple leziuni.

Din ,,medic", victimă

Un trecător a văzut cele întâmplate şi a vrut să-i acorde tânărului îngrijiri medicale. A traversat strada prin loc nemarcat şi a fost accidentat de o altă maşină. Atât mopedistul cât şi pietonul au fost transportaţi la Spitalul Judeţean de Urgenţă Deva. Primul a rămas internat.

În ambele cazuri s-au întocmit dosare de cercetare penală.

Neatenţia răpune mopediştii

Un alt accident în care a fost implicat un moped a avut loc ieri, pe Calea Zarandului. În timp ce se îndrepta, pe banda întâi, dinspre staţia CFR  Deva spre Simeria, un hunedorean de 24 de ani, din Şoimuş, a vrut să treacă pe banda a doua a sensului de mers. Nu s-a asigurat şi a fost acroşat de un vehicul. Conducătorul mopedului a fost rănit uşor.

Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite