Un hunedorean urmărit internaţional a fost prins de poliţişti la furat de fier vechi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Bărbatul de 27 de ani, din comuna Cârjiţi, a fost depistat împreună cu alţi trei amici în timp ce încercau să scoată mi multe piese metalice din incinta unei societăţi comerciale din Deva. La sosirea echipajului de poliţie, aceştia au abandonat tot fierul vechi.

Cei patru au fost duşi la sediul Poliţiei Deva, iar piesele metalice au fost predate părţii vătămate, care urmează să indice valoarea acestora. „În urma verificării făptuitorilor s-a stabilit că unul dintre ei este urmărit naţional şi internaţional, fiind condamnat la sfârşitul anului trecut la patru ani de închisoare pentru comiterea infracţiunii de furt calificat”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Hunedoara, subinspector Bogdan Niţu.     
        
Acesta a fost depus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă – Deva. Ceilalţi sunt cercetaţi în stare de libertate.

Prins la intrarea în ţară
Un alt hunedorean, de asemenea urmărit naţional, a fost prins zilele trecute în timp ce se întorcea din Italia. Bărbatul era căutat încă de la începutul acestei luni, când a primit mandat de executare a pedepsei cu închisoarea, fiind condamnat la trei ani şi opt luni. Acesta a fost depus în Penitenciarul Rahova.

Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite