Un hunedorean a rămas lefter după ce a fost bătut de o femeie, partenera sa de pahar

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bărbatul a rămas fără telefon mobil (Arhivă)
Bărbatul a rămas fără telefon mobil (Arhivă)

Totul s-a întâmplat în casa victimei, municipiul Petroşani. Femeia de 34 de ani a profitat de neatenţia bărbatului, i-a furat telefonul mobil şi suma de 10 lei, l-a lovit, apoi a fugit. În prezent, este cercetată pentru comiterea infracţiunilor de furt calificat şi lovire.

Cele două persoane au petrecut, în weekend, într-un bar din municipiul Petroşani. Aproape de miezul nopţii, bărbatul a invitat-o pe partenera sa de pahar la el acasă. Aici, pe fondul unor neînţelegeri, discuţiile s-au lăsat cu acte de violenţă şi cu un furt calificat. Hunedoreanul a fost victimă, iar femeia - infractor. ,,După comiterea faptei, persoana în cauză s-a deplasat la domiciliul unui bărbat din Simeria. Asupra sa s-a găsit telefonul mobil sustras”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie, subinspector Bogdan Niţu.

Din Simeria, hunedoreanca a fost condusă sub escortă la sediul Poliţiei Petroşani, unde i s-a întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunilor de furt calificat şi lovire, învinuita fiind cercetată în stare de libertate.

Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite