Un hunedorean a intrat cu maşina într-un parapet, după care a părăsit locul accidentului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

După nici 20 de minute, tânărul de 28 de ani, din oraşul Uricani, localitate în care s-a petrecut accidentul, s-a prezentat la secţia de urgenţă a spitalului. Şi-a adus prietenul de 21 de ani, pasager în maşină, care acuza dureri la mâna stângă.

Evenimentul rutier a avut loc ieri. În timp ce se deplasa pe strada Ghiocelul din Uricani, conducătorul auto a derapat pe o porțiune cu nisip şi s-a oprit într-un parapet din beton situat în zona unei unităţi şcolare. Şoferul a părăsit imediat locul faptei.

După aproximativ 20 de minute s-a prezentat însă la secția de urgenţă a Spitalului Uricani, însoțind un tânăr de 21 de ani, pasager în autoturismul implicat în accident, care acuza dureri la mâna stângă”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Hunedoara, Bogdan Niţu.

Conducătorului auto i-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. Este cercetat pentru vătămare corporală din culpă şi părăsirea  locului faptei fără încuviinţarea organelor de poliţie.

Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite