Ştiri pe scurt: un hunedorean a fost prins la volan cu o concentraţie alcoolică de 1,00 mg/l

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Bărbatul de 45 de ani, din comuna Ribiţa, a fost depistat ieri de o patrulă de siguranţa publică pe strada Republicii din municipiul Brad.


În urma testării cu aparatul etilotest a reieşit că şoferul avea o concentraţie de 1,00 mg/l alcool pur în aerul expirat. Ulterior, acesta a fost condus la spital pentru recoltarea de probe de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. De asemenea, pe numele său s-a întocmit dosar de cercetare penală. 

Alţi doi hunedoreni au pus circulaţia în pericol la finalul săptămânii trecute. Dacă unul dintre ei a fost depistat în trafic, tot în municipiul Brad, cu permisul de conducere suspendat, celălalt a fost prins în Deva fără a avea permis auto.

A furat de la o pensionară

O femeie în vârstă de 76  de ani, din Deva, a rămas fără suma de 250 de lei în timp ce se afla într-un magazin din localitate. Un necunoscut i-a sustras din coşul cu produse o plasă în care avea mai multe bunuri personale şi portofelul. În urma cercetărilor, s-a stabilit că hoţul este un bărbat de 59 ani din comuna Jibert, judeţul Brașov. Acesta este cercetat în stare de libertate pentru săvârșirea infracțiunii de furt calificat.

Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite