Un grup de 14 tineri din Hunedoara şi Deva a fost condamnat pentru trafic de droguri

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Magistraţii Tribunalului Hunedoara au dat sentinţa în dosarul în care mai mulţi hunedoreni sunt acuzaţi că au făcut parte dintr-o reţea de traficanţi şi consumatori de stupefiante (cannabis, amfetamine). Tinerii au primit pedepse între doi ani şi patru ani de închisoare.

La finalul unui proces întins pe durata a aproximativ un an, din cauza numărului mare de învinuiţi din dosarul trimis spre judecare de procurorii DIICOT – Hunedoara, un grup de 14 tineri din Hunedoara, Deva şi Orăştie a fost condamnat de magistraţi pentru infracţiuni la legea privind prevenirea traficului şi a consumului de droguri.

Traficanţi de droguri recidivişti, trimişi în faţa instanţei Tribunalului Hunedoara

Membrii reţelei de presupuşi traficanţi şi consumatori de stupefiante, introduse în ţară din Spania sau cultivate şi procesate în propriile apartamente au primit următoarele pedepse:
Silviu Voichiţa, de 24 de ani, din Deva, recidivist, a fost condamnat la trei ani şi opt luni de închisoare. Andrei Mariş, de 22 de ani, din Deva a primit patru ani de închisoare. Ciprian Borlea, de 29 de ani, din Deva, a primit trei ani de închisoare, cu suspendare. Bogdan Bircea, de 21 de ani, din Orăştie, a primit trei ani de închisoare, cu suspendare sub control judiciar. Alin Grasu, de 24 de ani, din Deva, a primit trei ani şi şase luni de închisoare. Florin Florea, în vârstă de 21 de ani, din Hunedoara, a fost condamnat la doi ani de închisoare.

Doi dealeri de cocaină care aprovizionau vestul ţării cu „marfă” din Olanda au fost trimişi după gratii

Răzvan Hărgănău, în vârstă de 22 de ani, din Deva, a fost condamnat la trei ani de închisoare, cu suspendare. Ciprian Tanislav, în vârstă de 22 de ani, din Deva, a primit, la rândul lui, un an de închisoare, cu suspendare. Adrian Auraş, în vârstă de 29 de ani, din Hunedoara, a primit şi el doi ani de închisoare, cu suspendare. Cel mai tânăr dintre învinuiţi, Doru Hârciagă, în vârstă de 20 de ani, din Hunedoara, elev în clasa a XI-a, a fost condamnat la trei ani de închisoare cu suspendare.

Traficanţi de marijuana, prinşi la intrarea în ţară cu drogurile ascunse în cutia de detergent

Îngrijorare: Piaţa consumului de droguri a explodat în judeţul Hunedoara

Andrei Poantă, în vârstă de 25 de ani, din Hunedoara, a primit pedeapsa de doi ani de închisoare, cu suspendare. Deveanul Ioan Stoica, în vârstă de 24 de ani, recidivist, va avea de executat doi ani şi patru luni de închisoare.
Alin Hanganu, în vârstă de 32 de ani, din Hunedoara, a fost condamnat la trei ani de închisoare, cu suspendare, iar Gabriel Stanciu, de 40 de ani, din Deva, a primit, la rândul lui, doi ani de închisoare, cu suspendare. 

Fiica primarului din Haţeg şi alte 28 de persoane au primit ordonanţe de reţinere pentru trafic şi consum de stupefiante

Cei 29 de membri ai grupului cercetat pentru trafic de stupefiante au primit mandate de arestare preventivă

Decizia magistraţilor poate fi atacată la Curtea de Apel Alba Iulia, după ce va fi comunicată părţilor.

Instanţa Tribunalului Hunedoara a mai dispus confiscarea mai multor substanţe interzise, în special cannabis şi amfetamine, descoperite la percheziţii asupra tinerilor, dar şi sumele de bani provenite din traficarea stupefiantelor.

Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite