Un devean de 20 de ani a fost reţinut pentru 24 de ore după ce a tâlhărit trei femei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Tânărul acţiona după lăsarea întunericului,  în zonele centrale ale reşedinţei judeţului Hunedoara. Îşi urmărea victimele, le lua prin surprindere şi le deposeda prin violenţă de poşete.

Poliţiştii au reuşit să îl identifice pe suspect pe baza informaţiilor furnizate de femei, acesta fiind reţinut de poliţişti ieri. Avea asupra lui unul dintre telefoanele mobile sustrase. „Tânărul, care a fost eliberat condiţionat din penitenciar în luna mai a acestui an, unde şi-a ispăşit parţial o pedeapsă cu închisoarea pentru mai multe furturi, a fost depus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă Deva, urmând a fi prezentat astăzi Judecătoriei Deva cu propunere de arestare preventivă”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie, Bogdan Niţu.

Prejudiciul total depăşeşte 6.000 de lei şi constă în telefoane mobile, bani, carduri bancare şi acte de identitate. Infracţiunile au fost comise în perioada mai-iunie.

Update, ora 16.00
Magistraţii au emis, cu câteva ore în urmă, mandat de arestare preventivă pentru o perioadă de 29 de zile pe numele lui Andrei Cocoş de 20 de ani, din Deva, autorul celor trei tâlhării comise pe raza municipiului Deva.

Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite