Un criminal în serie a fost prins la Uricani după ce şi-a ucis unchiul şi pe un alt bărbat

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Hunedoreanul reţinut pentru omor riscă detenţia pe viaţă.
Hunedoreanul reţinut pentru omor riscă detenţia pe viaţă.

Doi hunedoreni din Valea Jiului au fost omorâţi în bătaie de un bărbat, în vârstă de 45 de ani. Acesta a fost reţinut de poliţişti în cursul acestei după-amiezi şi urmează a fi prezentat instanţei Tribunalului Hunedoara cu propunere de arestare preventivă.

Potrivit subinspectorulu Bogdan Niţu, purtătorul de cuvânt al Inspctoratului de Poliţie Judeţean Hunedoara, prima victimă, un pensionar în vârstă de 74 de ani, din comuna Pui, unchi al criminalului, a fost ucisă în noaptea de 2 spre 3 ianuarie. Însă cadavrul a fost descoperit de vecini la o patru zile de la data crimei. Între timp, agresorul, un bărbat de 45 de ani, îşi pierduse urma. 
„Anchetatorii au constatat multiple leziuni pe corpul bărbatului și în zona feței, produse prin lovire cu un corp dur. În urma necropsiei, medicii legiști au concluzionat că moartea bărbatului a fost una violentă, iar polițiștii şi procurorul criminalist au declanșat cercetările pentru prinderea autorului omorului”.


L-a ucis pe cel care l-a găzduit

În cursul nopţii trecute, potrivit poliţiştilor, fugarul acuzat de omor a mai făcut o victimă. Este vorba de un bărbat din Lupeni, în vârstă de 51 de ani, care îl găzduise în noaptea în care acesta se ascunsese de poliţişti. „ Anchetatorii au găsit victima decedată într-una din camere unei locuinţe din Lupeni. Cadavrul avea urme de violență pe corp”, a mai precizat subinspectorul Bogdan Niţu. 
Autorul celor două crime a fost reţinut de poliţişti în locuinţa iubitei sale, din Uricani. El şi-a recunoscut fapta, pe care a pus-o pe seama consumului de alcool. 
Dacă va fi găsit vinovat, hunedoreanul riscă pedeapsa detenţiei pe viaţă.

Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite