Un bărbat în vârstă de 49 de ani a murit după ce a primit două palme peste faţă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un hunedorean a decedat la scurt timp după ce, în urma unei certe cu vecinul său, a fost pălmuit. Victima, în vârstă de 49 de ani, din Brănişca, a murit în urma traumatism cranio-cerebral, cauzat de lovituri. Înainte de a deceda, bărbatul a refuzat îngrijirile medicale, după ce soţia lui a chemat Ambulanţa.

Autorul agresiunii este un hunedorean în vârstă de 57 de ani, din Brănişca. În urma unei certe iscată de la băutură şi-a lovit vecinul, în vârstă de 49 de ani, cu palmele peste faţă, iar acesta a început să se simtă tot mai rău.

Nu a mai avut nevoie de medici

În cursul nopţii, starea de sănătate a victimei s-a alterat. Soţia bărbatului bătut a chemat Ambulanţa, însă acesta a refuzat să fie transportat la spital, iar câteva ore mai târziu a murit. 

„Poliţiştii şi procurorii de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Hunedoara efectuează cercetări în cauză pentru infracţiunea de loviri şi vătămări cauzatoare de moarte. Urmează să fie stabilite exact împrejurările comiterii faptei şi dacă între actele de agresiune şi leziunea care a generat decesul hunedoreanului există legătură de cauzalitate”, a precizat inspectorul Bogdan Niţu, putătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Hunedoara.

Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite