Un bărbat a murit sub dărâmăturile unei clădiri de la Arcelor Mittal Hunedoara

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Paramedicii nu au mai putut face nimic pentru victimă.
Paramedicii nu au mai putut face nimic pentru victimă.

George Şerbănescu, 49 de ani, a fost găsit, aseară, fără suflare pe platforma combinatului  Arcelor Mittal din municipiul Hunedoara.  Deşi paramedicii au încercat să-l readucă la viaţă, acesta nu a mai putut fi salvat.

Bărbatul din Turnu Măgurele, judeţul Teleorman, executa lucrări la o clădire dezafectată din incinta combinatului.

Peste cabina buldoexcavatorului în care se afla a căzut un perete din beton.

Detaşamentul de Pompieri Hunedoara a intervenit, în jurul orei 20:40, pentru degajarea unui bărbat prins sub dărâmături. Deşi paramedicii SMURD au aplicat procedurile de resuscitare timp de câteva zeci de minute, victima nu a mai putut fi salvată”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Hunedoara, locotenent Anemona Doda.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului Teritorial de Muncă Hunedoara, nu se ştie încă dacă a fost vorba sau nu de un accident de muncă.

Programul de lucru în zona respectivă este cuprins în intervalul orar 15.00-19.00. În momentul de faţă nu ştim concret ce căuta persoana respectivă acolo, dacă a rămas din proprie iniţiativă să lucreze peste program sau dintr-un total alt motiv. Încă nu putem vorbi de un accident de muncă, ci doar de un eveniment, cel puţin  până la finalizarea anchetei”, a precizat purtătorul de cuvânt al instituţiei, Sorin Istrate.

Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite