Un bărbat a decedat înecat în fântâna gospodăriei sale, în apropiere de Hunedoara

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto: Arhiva Adevărul.
Foto: Arhiva Adevărul.

Tragedie într-o familie din satul Ocolişul Mare, situat în apropiere de Hunedoara. Trupul unui vârstnic dat dispărut de familie a fost descoperit chiar în fântâna din faţa casei unde acesta locuia. La această oră, pompierii se află la faţa locului pentru a scoate cadavrul din fântână.

Potrivit angajaţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Hunedoara, pompierii au fost anunţaţi în cursul acestei seri că pe fundul unei fântâni din Ocolişul Mare, sat aflat în zona Hunedoarei, se află cadavrul unui bărbat în vârstă de 80 de ani.

Dispariţia victimei a fost semnalată de familie la orele dimineţii. După mai multe ore de căutări disperate, cadavrul a fost reperat din întâmplare în chiar fântâna aflată în curtea casei unde bătrânul locuia.La această oră, un echipaj de pompieri trimis de la Hunedoara se află la faţa locului şi încearcă scoaterea cadavrului la suprafaţă. Adâncimea apei măsoară patru metri, iar operaţiunile se desfăşoară cu dificultate din cauza vremii potrivnice şi a întunericului.

Nu se cunosc cu exactitate împrejurările în care s-a produs accidentul.

Vom reveni cu amănunte.

Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite