Ucişi de tauri: doi hunedoreni au fost victimele furiei animalelor pe care le îngrijeau

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bărbatul a fost atacat şi ucis de taur.
Bărbatul a fost atacat şi ucis de taur.

Coincidenţă stranie: într-o singură zi, două cadavre ale unor bărbaţi ucişi de tauri au fost descoperite în apropierea gospodăriilor unde locuiau. Prima victimă este un tânăr de 34 de ani, iar cea de-a doua avea 88 de ani.

Vecinii unui bărbat de 34 de ani, din comuna Vaţa de Jos, au fost cei care au descoperit trupul acestuia, zăcând fără suflare în apropeirea locuinţei de la marginea localităţii. „În urma primelor verificări, poliţiştii au stabilit că victima a fost atacată şi ucisă de taurul familiei.

Cadavrul a fost transportat la morga Spitalului Judeţean Deva, unde va fi stabilită cauza decesului”, a precizat inspectorul Bogdan Niţu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţei Judeţean Hunedoara.

A doua victimă a taurinei
În această după-amiază, un alt cadavru a fost descoperit la Brănişca.
„Poliţiştii care s-au deplasat la faţa locului au identificat persoana în cauză, un bătrân de 88 de ani. La sosirea polițiștilor, bărbatul era decedat, cadavrului acestuia prezentând mai multe urme de leziuni în zone vitale ale corpului, produse de taurul unuia dintre nepoţii săi”, a mai precizat Bogdan Niţu.

Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite