UTILE: Furnizarea apei va fi sistată şi pe parcursul zilei de astăzi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Întreruperea apei continuă. Deşi, iniţial, reprezentanţii Apa Prod au anunţat că sistarea va fi doar de 24 de ore, până în această dimineaţă, la ora 7.00, ulterior lucrurile s-au schimbat.

Potrivit acestora, lucrările la avaria apărută pe o conductă a magistralei de apă Sântămărie Orlea – Deva nu s-au finalizat din cauza alunecărilor de teren survenite pe traseul conductei de aducţiune. "Acest lucru a creat probleme complexe în asamblarea tubului DN 1000 din oţel. Furnizarea apei va fi reluată deseară, în jurul orelor 21.00", a declarat directorul instituţiei, Victor Arion.

Pompierii au grijă de spital
Necesarul de apă la Spitalul Judeţean şi Centrul de Dializă din Deva va fi asigurat de reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă. „În perioada în care alimentarea cu apă este sistată, pompierii hunedoreni vor face un număr de opt transporturi cu o cisternă a cărei capacitate este de 6.000 litri”, a declarat sergent major Alin Pop, subofiţer în cadrul Biroului de Informare şi Relaţii Publice al ISU Hunedoara.


image

Două zile fără apă
Reamintim că locuitorii din Deva, Simeria, Călan şi comunele adiacente au rămas fără apă ieri dimineaţă. Situaţia este cauzată de faptul că una din conductele magistralei menţionate a explodat, la finalul săptămânii trecute, în zona Strei. În urma avariei s-a produs o fisură de un metru.

Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite