Hunedoara: UPDATE Tigrii ieşiţi dintr-o cuşcă a Grădinii Zoologice nu au putut fi prinşi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Hunedoara: UPDATE Tigrii ieşiţi dintr-o cuşcă a Grădinii Zoologice nu au putut fi prinşi
Hunedoara: UPDATE Tigrii ieşiţi dintr-o cuşcă a Grădinii Zoologice nu au putut fi prinşi

Persoane necunoscute au deschis cuşca celor două feline sălbatice, iar animalele au “evadat” din ţarcul unde erau ţinute.

Citeşte şi:

Hunedoara: SPECIAL Povestea tigrilor care au vrut să vadă lumea FOTOGALERIE


Tigrii, un mascul şi o femelă gestantă, de dimensiuni mari, au ieşit din cuşcă astăzi, la orele 19.00, când în incinta grădinii zoologice încă se mai aflau vizitatori, dar şi îngrijitori. Din primele cercetări se pare că nişte adolescenţi, necunoscuţi, au forţat şi au deschis uşa ţarcului unde erau ţinute animalele.
Angajaţii Grădinii zoologice din Hunedoara nu au fost pregătiţi pentru un astfel de incident. Aveau tranchilizante, dar pistolul cu aer comprimat pe care ar fi urmat să îl folosească pentru a „adormi” animalele nu era funcţional.

Animalele nu au putut fi oprite
La faţa locului au ajuns echipajele Ambulanţei, Pompierilor şi Poliţiei. Au venit mai mulţi vânători, iar femela a fost tranchilizată. Însă, pentru că s-a întunecat, ea nu a mai putut fi găsită prin tufişurile grădinii, în timp util. În prezent, echipele de intervenţie aşteaptă sosirea unor tranchilizante aduse de la Orăştie, întrucât, tranchilizantele cu care au împuşcat de două ori femela tigri nu şi-au făcut suficient efectul.

Vecinii sunt panicaţi
Cei doi tigri se află în incinta grădinii, însă gardul despărţitor dintre stabiliment şi curţile hunedorenilor care locuiesc în zona Chizid are o înălţime nesemnificativă pentru o felină de asemenea dimensiuni. Oamenii din zonă sunt speriaţi, mai ales că felinele sunt vânători nocturni. La un moment dat tigrul mascul s-a urcat într-un copac.

Vom reveni, în scurt timp, cu amănunte.

Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite