Hunedoara: UPDATE Pedofilul englez se ascundea în „Şerpărie”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Hunedoara: UPDATE Pedofilul englez se ascundea în „Şerpărie”
Hunedoara: UPDATE Pedofilul englez se ascundea în „Şerpărie”

Bărbatul de 40 de ani acuzat de procurorii DIICOT că a întreţinut relaţii sexuale cu cel 20 de băieţi minori închiriase un apartament în cartierul Aeroport, o zonă săracă a Petroşaniului poreclită „Şerpărie”.

Citeşte şi:

Hunedoara: VIDEO Pedofilul englez îşi plătea victimele perversiunilor cu 100 - 350 de lei

Surse din rândul anchetatorilor spun că englezul închiriase un apartament în blocul din Piaţa Mică a cartierului amintit, unde ferit de ochii curioşilor îşi putea supune victimele la orgii sexuale. Locatarii blocului de opt etaje nu ştiu nimic despre faptele bărbatului şi spun că îl vedeau ocazional deoarece venea la bloc doar pe timpul nopţii şi nici măcar nu ştiau că este cetăţean străin. Au auzit însă că-l cheamă Richard, iar numele le-a dat de bănuit că nu este de-al locului, însă nu s-au îngrijorat.

Victimele au povestit prin ce au trecut
Investigatorii ţin secret apartamentul în care pedofilul îi ducea pe băieţi pentru a întreţine relaţii sexuale cu ei, dar şi pentru a-i fotografia, însă unii dintre locatarii blocului cred că într-un apartament al blocului de la etajul şase s-ar fi întâmplat faptele de care este acuzat englezul. Totodată, aceleaşi surse spun că imediat după ce a fost capturat şi adus la Petroşani, pedofilul a fost incriminat de către patru dintre victimele sale care au povestit cu lux de amânunte procurorilor DIICOT prin ce au trecut. Alte victime din oraşele învecinate Petroşaniului, cum ar fi Lupeni, vor depune mărturie împotriva pedofilului mai spun anchetatorii.

  

image
image

Cartierul şi imobilul unde a locuit pedofilul. Foto: M. Gânju.

Sunt cercetaţi şi complicii pedofilului
Faptele doctorului în filozofie au oripilat întreg municipiul din Valea Jiului. „Nu îmi imaginez cum de nu a fost prins mai repede. Copiii sunt copii şi îi minţi uşor. Dacă le dădea bani, putea face orice cu ei. Copiii nu trebuie învinovăţiţi pentru că sunt săraci şi au căzut mai uşor în plasa acestui rebut al societăţii. Putea fi ademenit oricare copil de aici din parc spre exemplu”, spune oripilat, Ion Catană, unul dintre bunicii ieşiţi cu nepoţii la joacă în parcul din Petroşani. În acest caz de pedofilie, cel mai grav înregistrat vreodată în Valea Jiului, ar putea răspunde şi alte persoane care l-ar fi ajutat pe pedofil să-şi găsească locuinţă în Petroşani, dacă acestea ştiau cu ce se ocupă britanicul.

Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite