Turnul protestatarilor din municipiul Petroşani va fi trimis la fier vechi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Stâlpul de telefonie din centrul municipiului Petroşani, care aparţine CFR,  va fi demolat din cauza protestarilor. De-a lungul anilor, turnul de 40 de metri înăţime a fost folosit în repetate rânduri ca loc de „pelerinaj” pentru cei care aveau câte ceva de obiectat.

Ultima ispravă aparţine unui localnic din cartierul Colonie, care a susţinut, zilele trecute, că a fost amendat abuziv. După ce a fost dat jos de pe stâlpul dezafectat de către forţele de ordine, a doua zi omul s-a prezentat din nou la picioarele turnului. De această data a spus că se va urca pentru a-şi recupera ceasul uitat la înălţime.  Prin urmare, edilii locali au cerut demolare în regim de urgenţă a construcţiei.  „Nu ştiu cum se va proceda, dar trebuie dat jos pentru a termina cu acest du-te-vino al protestatarilor. Oricum, stâlpul nu mai are nicio utilizare”, a declarat Vasile Sîrbu, şef unitate SC Transporturi Bucureşti.

 „Celebrul” loc de proteste a fost înălţat în 1984 de către SC Transporturi Bucureşti, o unitate care a colaborat şi la realizarea Canalului Dunăre - Marea Neagră. Rolul stâlpului era acela de a facilita legăturile telefonice cu şi între localităţile din Valea Jiului.

 Structura va fi trimisă la fier vechi, fiind estimată a cântări circa două tone.

Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite