Hunedoara: Tupeu de şofer: băut la volan şi fără permis de conducere

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Hunedoara: Tupeu de şofer: băut la volan şi fără permis de conducere
Hunedoara: Tupeu de şofer: băut la volan şi fără permis de conducere

Un hunedorean s-a ales cu dosar penal după ce s-a urcat băut la volan, cu toate că nu avea permis de conducere. În plus, maşina pe care bărbatul o conducea avea numerele provizorii expirate.

Ioan B., de 35 de ani, din municipiul Hunedoara a fost depistat în trafic de poliţişti în weekend. După ce a băut bine, bărbatul s-a urcat la volan, cu toate că nu avea permis auto. Când oamenii legii au vrut să-i recolteze sânge pentru a-i stabili alcoolemia, acesta a refuzat. Pe deasupra, autovehiculul pe cere-l conducea avea expirată valabilitatea numerelor provizorii. Drept urmare, omul este cercetat, în prezent, pentru trei infracţiuni la regimul circulaţiei. ,,Ioan B. este cercetat în stare de libertate pentru conducere pe drumurile publice a unui autovehicul cu valabilitatea numerelor provizorii expirată, fără a poseda permis de conducere, precum şi pentru  refuzul recoltării probelor biologice”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Hunedoara, subinspector Bogdan Niţu.

Tot în stare de libertate este cercetat şi Marcel C., din Călan, care, de asemenea, a fost depistat la volan, în weekend, fără permis de conducere.

Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite