FOTO-VIDEO Trofeul „Stelele Cetăţii” a fost câştigat de studentul Alexandru Mica

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Alexandru Mica
Alexandru Mica

Festivalul-concurs de interpretare a muzicii uşoare s-a încheiat, aseară, cu gala laureaţilor. Pe podium au urcat două tinere hunedorence, care au obţinut premiile speciale ale juriului. Trofeul a fost revendicat de Alexandru Cătătlin Mica, student la Facultatea de Muzică din Timişoara.

Tânărul a obţinut cel mai bun rezultat ca urmare a interpretării melodiei „Pe-o margine de lume”.

Alexandru Mica nu se află la primul său rezultat notabil, întrucât la ultimele două ediţii ale concursului „Mamaia” s-a numărat printre semifinalişti.

Locul I al de la „Stelele Cetăţii” a fost obţinut de Mihaela Chisnencu, elevă la Liceul „Dinu Lipati” din Bucureşti. Tânăra din Chişinău nu a a fost însă prezentă la premiere din cauza unor probleme de sănătate.

Locul al II-lea a revenit Nataliei Ioana Selegean, din Oradea, cu melodia „Proud Mary”, varianta cântată de Tina Turner.

CLICK PE POZĂ PENTRU FOTOGALERIE!



Pe locul al III-lea s-a clasat Foriana Pachia, din Timişoara. Tânăra studentă la Facultatea de Medicină a interpretat melodia „Şansa Mea”, compoziţie proprie.

Natalia Selegean

CLICK PE POZĂ PENTRU FOTOGALERIE!

Floriana Pachia

Premiile speciale ale juriului au fost acordate talentelor locale Mariei Andrada Igna, din oraşul Geoagiu, şi Adnanei Olariu, din municipiul Hunedoara.

Cea de a 28-a ediţie a  festivalului-concurs de interpretare a muzicii uşoare „Stelele Cetăţii” a avut loc, aseară, pe scena Casei de Cultură ”Drăgan Muntean” din municipiul Deva, judeţul Hunedoara.

Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite