Trimis în spital cu răni grave, de interlopii care au dat cu un BMW peste el

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un hunedorean în vârstă de 30 de ani a fost adus în stare gravă la spitalul din localitate, în urma unei altercații în care a fost implicat cu mai multe persoane de etnie romă. Tânărul a fost lovit în cele din urmă de autoturismul condus de un interlop din localitate.

Scandalul s-a petrecut în fața unui restaurant din Hunedoara, unde fusese organizat un botez.

Amețiți de băutură, mai mulți invitați s-au luat la bătaie, iar pentru a se răzbuna, doi dintre scandalagiiau urcat într-un autoturism BMW cu care l-au lovit în plin pe tânărul cu care se certaseră. Martorii incidentului susțin că victima se afla pe trotuar în momentul în care a fost izbită de mașină.

Aceasta a fost transportată de urgență la spital, unde a rămas internată.

“Poliţiştii au demarat cercetări pentru comiterea infracţiunii de tentativă de omor, precum şi pentru săvârşirea infracţiunii de ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea liniştei publice şi părăsirea locului accidentului.

Suspectul principal în acest caz, Niculaie Robert Răcean, a fost prezentat magistraţilor cu propunere de arestare preventivă pentru săvârşirea infracţiunii de tentativă de omor. Pe numele său a fost emis mandat de arestare preventivă pentru 30 zile, fiind depus Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă Hunedoara”, a precizat inspectorul Bogdan Nițu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Hunedoara.   

Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite