Deveanul Daniel Bleoca a fost trimis în spatele gratiilor după ce şi-a omorât mătuşa

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Daniel Bleoca a anunţat poliţia, după ce şi-a ucis mătuşa
Daniel Bleoca a anunţat poliţia, după ce şi-a ucis mătuşa

Astăzi, Daniel Bleoca, în vârstă de 37 de ani, din Deva, a fost înfăţişat instanţei Tribunalului Hunedoara cu propunere de arestare preventivă. Bărbatul a fost reţinut de poliţişti în cursul zilei de ieri, după ce, în noaptea de duminică spre luni, şi-a ucis mătuşa în bătaie.

Crima s-a petrecut într-un apartament situat pe Calea Zarandului din municipiul Deva, iar victima este o femeie în vârstă de 79 de ani.  

Bătută crunt la beţie

Cel care i-a anunţat pe poliţişti despre moartea bătrânei a fost chiar Bleoca. „El a precizat că în cursul nopţii trecute, în intervalul orar 01.00-03.00, pe fondul consumului de alcool, între cei doi a izbucnit un conflict spontan. În urma acestui conflict, bărbatul i-a aplicat mătuşii sale mai multe lovituri în zona feţei, cu pumnii şi picioarele”, a precizat subinspectorul Bogdan Niţu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Hunedoara. Cadavrul femeii a fost transportat la Serviciul Judeţean de Medicină Legală, iar medicii legişti au stabilit că decesul femeii a survenit în urma leziunilor suferite.

În această după-amiază, magistraţii vor hotărî dacă deveanul va rămâne după gratii pentru 29 de zile. Deveanul este cercetat pentru lovituri cauzatoare de moarte, iar pentru fapta lui, riscă până la 15 ani de închisoare.

Victimă
Mătuşa ucisă în bătaie era o femeie în vârstă de 79 de ani

Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite