Trei tineri - trei baloturi de cablu electric, toate furate prin escaladarea unui gard

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Trei tineri din municipiul Petroşani, cu vârste cuprinse între 14 şi 18 ani, au ajuns în atenţia poliţiştilor după ce au fost prinşi în flagrant cu trei baloturi de cablu electric. Suspecţii furaseră cablul din aluminiu, în lungime totală de aproximativ 85 metri, din curtea unei firme, însă  în drum spre casă s-au întâlnit cu forţele de ordine publică.

Furtul a avut loc în weekend, în plină noapte, pe strada Independenţei din localitate.

În urma verificărilor s-a stabilit că cele trei baloturi din aluminiu au fost furate după ce tinerii au pătruns, prin escaladarea unui gard, în curtea unei firme din municipiu.

În cauză s-a întocmit dosar penal, urmând a se stabili valoarea prejudiciului. Suspecţii  sunt cercetați în stare de libertate sub aspectul săvârşirii infracțiunii de furt calificat, în funcție de rezultatul cercetărilor urmând a se lua măsurile legale de rigoare”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Hunedoara, Bogdan Niţu.

Tot în weekend, probleme cu poliţiştii a avut şi un tânăr de 25 de ani din municipiul Brad.

Acesta a fost depistat în trafic, pe raza localităţii Crişcior, având în maşină un sac de rafie în care se aflau trei legături din sârmă de cupru.

Tânărul nu a putut explica provenienţa  cuprului.

Un al treilea furt comis la finalul săptămânii trecute a avut la bază fierul vechi.

Trei bărbaţi cu vârste cuprinse între 18 şi 43 de ani, din municipiul Hunedoara, au fost prinşi imediat după ce au sustras aproape o tonă de fier vechi din incinta unei societăţi comerciale, cu scopul de a-l valorifica la un centru de colectare.

Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite