Trei tineri, printre care o fată, au fost arestaţi după ce au păgubit cinci firme din Deva

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Parchetul de pe lângă Judecătoria Deva a decis, ieri, arestarea pentru o perioadă de 29 de zile a celor trei tineri acuzaţi de furt calificat. Aceştia obişnuiau să sustragă bunuri de valoare, bani şi mâncare.

Cel mai recent furt al tinerilor a fost comis la începutul acestei săptămâni, când au intrat prin efracţie într-o societate comercială din reşedinţa judeţului Hunedoara. Au forţat sistemul de închidere al uşii de acces, firma fiind situată la parterul unui bloc de pe Bulevardul Decebal, şi au furat suma de 160 de lei.

Tinerii cu vârste cuprinse între 18 şi 22 de ani, printre care şi o fată, toţi cu antecedente penale, se aflau deja la cel de-al cincilea furt din această lună.    

În perioada 20-25 ianuarie, au intrat în alte patru societăţi comerciale din Deva, de unde au sustras bani şi bunuri în valoare totală de peste  3.600 lei.

S-a reuşit recuperarea doar a unei părţi din prejudiciu, respectiv produsele alimentare care au fost găsite la locuinţele suspecţilor din  Orăştie”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Hunedoara, Bogdan Niţu.

Cei trei au fost arestaţi, ieri, pentru 29 de zile sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat.

Hunedoara



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite