Trei eleve din Deva au lăsat mai mulţi şcolari de la Andrei Şaguna fără telefoane mobile

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Telefoane mobile
Telefoane mobile

Elevele au au profitat de faptul că păgubiţii nu se aflau în clasă, ci în sala de sport, la ora de educaţie fizică, iar bunurile acestora au rămas nesupravegheate. Tinerele au furat cinci telefoane mobile, un memory stick şi un aparat foto digital.

Infracţiunea a avut loc în cursul zilei de ieri, la Şcoala Generală „Andrei Şaguna” din Deva. Cele trei adolescente cu vârste cuprinse între 15-17 ani, înscrise la alte unităţi de învăţământ din reşedinţa de judeţ, au pătruns în incinta şcolii şi au profitat de faptul că au găsit o clasă fără elevi, întrucât aceştia se aflau în sala de sport, la ora de educaţie fizică.  Prin urmare, fetele nu au ezitat să fure cinci telefoane mobile, un memory stick şi un aparat foto digital.

Se întâmplă des

În prezent, sunt cercetate pentru comiterea infracţiunii de furt. Prejudiciul a fost recuperat în totalitate şi restituit părţilor vătămate. ,,Din păcate, furtul este un fenomen răspândit printre elevi. Mulţi şcolari obişnuiesc să vină la cursuri cu obiecte scumpe, pe care le afişează la vedere, fără o supraveghere strică”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Hunedoara, subinspector Bogdan Niţu.

Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite