Trei accidente şi tot atâţia răniţi pe şosele din judeţul Hunedoara, într-o singură zi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un mopedist se află internat în stare gravă la spital după ce, aseară, a fost victima unui accident petrecut pe DN 7. Bărbatul de 40 de ani, din comuna Veţel, a fost implicat fără voia sa într-o coliziune.

Accidentul a avut loc pe ruta Arad – Deva, în afara localităţii Leşnic. Mopedistul a fost tamponat de o maşină de mare tonaj, al cărei şofer nu a păstrat distanţa corespunzătoare în mers. În urma impactului, mopedul a intrat, la rândul său, în coliziune cu o autoutilitară oprită pe marginea drumului.

De pe stradă, direct în spaţiul verde

Tot aseară, din cauza vitezei, o şoferiţă de 19 ani, din Municipiul Petroşani, s-a oprit cu maşina direct în spaţiul verde. Tânăra nu a redus viteza într-o curbă la dreapta şi a pierdut controlul asupra volanului. S-a ales cu leziuni uşoare.

Accident similar
Un accident similar a avut loc şi la intrarea în localitatea Strei, pe DN 66, direcţia Haţeg – Simeria. Un bărbat de 43 de ani a ajuns cu autoturismul în gardul ce împrejmuia curtea unui imobilul.

Circulaţia rutieră a fost pusă în pericol şi de alţi doi hunedoreni de 36 şi 20 de ani, din Orăştie, respectiv Dobra. Aceştia au fost prinşi la volan cu toate că nu aveau permise de conducere.

Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite