Trei accidente într-o singură zi: o persoană a decedat, alte trei au fost rănite

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un bărbat de 51 de ani a murit, ieri, după ce a fost implicat într-un accident rutier petrecut pe DJ 687 A, la ieşirea din oraşul Haţeg. Bărbatul se afla într-o maşină al cărui şofer nu a ţinut cont de vizibilitatea redusă şi s-a angajat într-o depăşire periculoasă.

Conducătorul auto de 30 de ani circula pe direcţia Haţeg-Hunedoara. Într-o curbă la stânga, pe un carosbil umed şi vizibilitate sub 50 de metri, a vrut să depăşească un camion. Manevra s-a dovedit a fi mortală, întrucât a intrat în coliziune frontală cu un autoturism care venea din sens opus, condus de un tânăr de 18 ani. „Din accidentul de circulaţie a rezultat rănirea uşoară a primului conducător auto şi decesul pasagerului de pe locul din dreapta-faţă”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Hunedoara, inspector Bogdan  Niţu.

Nu a păstra distanţa

Tot ieri, două femei de 37, respectiv 64 de ani, au fost rănite într-un accident care a avut loc pe DN 76, comuna Vălişoara. Un şofer de 33 de ani, aflat la volanul unui microbuz, nu a păstrat distanţa corespunzătoare în mers şi a intrat în autoturismul din faţa sa, care circula pe un sector cu limitare de viteză. În plus, drumul era îngustat pe partea dreapta şi marcat cu indicator de  prioritate pentru circulația din sens invers. „Din coliziune a rezultat rănirea ușoară a celor două pasagere, aflate în cel de-al doilea autoturism”, a adăugat Niţu.

Copil nesupravegheat

Ce-l de-al treilea accident a avut drept victimă un copil de cinci ani. Lăsat nesupravegheat, minorul a traversat în fugă, aseară, strada Poştei din municipiul Hunedoara, prin loc nemarcat şi fără să se asigure. A fost lovit de o maşină care circula regulamentar.

Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite