Trei accidente de circulaţie, petrecute într-o singură zi, s-au soldat cu şase victime

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Evenimentele rutiere au avut loc ieri, în diverse zone din judeţ. Printre răniţi se numără şi doi conducători de ciclomotoare, unul dintre aceştia (băut, fără permis de conducere şi cască de protecţie) aflându-se în stare gravă.

Un tânăr de 26 de ani, din municipiul Hunedoara, s-a urcat băut, aseară, în jurul orei 23.00, pe un ciclomotor neînregistrat, cu toate că nici măcar nu avea permis de conducere. La intersecţia semaforizată dintre străzile Victoriei şi Aurel Vlaicu, hunedoreanul nu a respectat semnificaţia culorii galben, a pătruns în intersecţie şi a fost lovit de un şofer care circula regulamentar. În urma impactului, atât el cât şi pasagerul său, un tânăr de 19 ani, ambii fără cască de protecţie, au suferit leziuni grave. În cauză s-a întocmit dosar penal pentru comiterea infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

Cel de-al doilea eveniment rutier a avut loc pe raza comunei Romos. Aflat tot pe un ciclomotor, un bărbat de 63 de ani a derapat şi s-a răsturnat în afara părţii carosabile, autoaccidentându-se.

Ultimul accident a avut loc pe DN 66, ruta Haţeg – Călan. O şoferiţă din Sibiu, de 31 de ani, nu a redus viteza într-o curbă deosebit de periculoasă la stânga şi a pierdut controlul direcţiei, părăsind partea carosabilă. În urma accidentului, femeia şi cei doi pasageri ai săi au fost răniţi uşor.

Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite