Trei persoane au fost rănite într-un accident produs pe DN 66. Traficul este blocat pe ambele sensuri

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Arhivă foto: Accidentul a avut loc de dimineață
Arhivă foto: Accidentul a avut loc de dimineață

Trei persoane au fost rănite, duminică, în urma unui accident care a avut loc pe DN 66, la ieşirea din Petroşani spre Deva, după ce două autoturisme s-au ciocnit, iar unul dintre acestea a izbit o a treia maşină, traficul fiind blocat pe ambele sensuri.

Trei persoane, doi bărbaţi şi o femeie, au fost rănite într-un accident care a avut loc pe DN 66, la ieşirea din Petroşani spre Deva.

Accidentul a avut loc după ce două maşini s-au ciocnit, iar una dintre acestea a fost aruncată în afara părţii carosabile, în timp ce cealaltă a izbit un alt autoturism.
În urma impactului, trei persoane aflate în cele două maşini care s-au ciocnit au fost rănite şi au fost transportate la Spitalul de Urgenţă din Petroşani.

Reprezentanţii pompierilor de la Detaşamentul din Petroşani care au acţionat la faţa locului au spus că nu a fost nevoie de descarcerarea răniţilor, notează Mediafax.

La ora transmiterii acestei ştiri, traficul pe DN 66 este blocat pe ambele sensuri în zona producerii accidentului, coloanele de maşini întinzându-se pe câţiva kilometri.

Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite