Traficanţii care au îngropat un kilogram de haşiş în curte au fost trimişi în judecată

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Trei tineri au fost trimiși în judecată pentru trafic de droguri, după ce ofițerii de la Crimă organizată au descoperit asupra lor aproape un kilogram și jumătate de hașiș. Cea mai mare parte a drogurilor aduse din Spania a fost ascunsă de aceştia în pământ, în curtea locuinţei unuia dintre ei.

Instanța Tribunalului Hunedoara a decis ca doi dintre cei trei hunedoreni, Alexandru Căpăţână şi Florin Gheorghe Cociuba, arestați la începutul acestei luni, să rămână după gratii, în timp ce pentru al treilea, Mihai Broscoi, magistrații au dispus înlocuirea măsurii arestului preventiv cu cea a obligării de a nu părăsi localitatea de domiciliu.

“Cei trei au fost trimiși în judecată pentru infracțiuni legate de traficul de droguri, iar primul termen al procesului a fost stabilit în data de 5 septembrie”, a precizat Ildiko Glăman, purtătorul de cuvânt al Tribunalului Hundoara.

Hașiș îngropat în curte

Potrivit reprezentanților Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism (DIICOT), hașișul adus din Spania la sfârșitul lunii iunie a fost descoperit în Geoagiu-Băi, unde domiciliază presupușii traficanți.Ele erau distribuite consumatorilor din județ, în discotecile și cluburile din zona Orăștiei și Hunedoarei.  

DOSARUL KETAMINA Edilul oraşului Haţeg susţine că fiica lui a consumat ketamină, însă nu s-a drogat

Fiica primarului din Haţeg şi alte 28 de persoane au primit ordonanţe de reţinere pentru trafic şi consum de stupefiante

Cei 29 de membri ai grupului cercetat pentru trafic de stupefiante au primit mandate de arestare preventivă

Inițial, ofiţerii au preluat o cantitate de aproximativ 0,5 kilograme de haşiş, droguri ce aparţineau lui Florin Gheorghe Cociuba. Potrivit anchetatorilor, stupefiantele fuseseră bine ascunse într-o zonă cu vegetaţie deasă, aflată în apropiere de staţiunea Geoagiu Băi. Restul de un kilogram de droguri a fost găsit în curtea casei lui Alexandru Căpăţână, considerat a fi liderul grupului infracţional. Marfa fusese îngropată de acesta, au precizat anchetatorii. 

Tinerii sunt suspectați că au introdus în țară peste patru kilograme de stupefiante.

Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite